Sebastian Szymanski’den Rizespor maçı sonrası açıklama! “Hafta boyunca onlara çalıştık”

Fenerbahçe’nin deplasmanda kazandığı Rizespor maçı sonrasında Sebastian Szymanski açıklamalarda bulundu.

Sebastian Szymanski’den Rizespor maçı sonrası açıklama! “Hafta boyunca onlara çalıştık”

Süper Lig’in üçüncü haftasında deplasmanda Rizespor’u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe’de yıldız oyuncu Sebastian Szymanski karşılaşma sonrasında konuştu.

“HAFTA BOYU RİZESPOR’A ÇALIŞTIK”

Hafta boyunca Rizespor’a çalıştıklarını söyleyen Szymanski, “Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileyerek başlayayım. Daum, çok büyük bir kişilikti Fenerbahçe için. Rizespor'u tanıyorduk. Neler yapabileceklerini biliyorduk. Bizler de hafta boyunca buna göre çalıştık. Bugün saha içinde iyi bir iş çıkardık. Son almış olduğumuz talihsiz beraberlikten sonra bu galibiyet bizi çok mutlu etti." ifadelerini kullandı.

“ÇOK İYİ PERFORMANS SERGİLEDİK”

Maçın başından sonuna kadar iyi bir performans sergilediklerini söyleyen Sebastian Szymanski şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Bu her takımda böyledir. Uzun süre beraber oynayan oyuncular sahada iyi iletişim kurar ve bu da oyuna yansır. Dolayısıyla bizim aramızda iyi bir iletişim var. Bugün takım olarak gösterdiğimiz kolektif performans çok iyiydi. Oyunun başından sonuna kadar iyi bir oyun sergiledik. Takım olarak kazandık bunu. Mutlu bir şekilde evimize döneceğiz."