Seçil Erzan'dan yargılandığı mahkemeye 4 sayfalık mektup! Bankadaki son günlerini anlattı!

Yüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan yargılandığı mahkemeye bir mektup yazdı. Mektupta nasıl biri olduğundan, bankadaki son iki gününe, intihar girişiminden, ödediği faizlere birçok şey anlattı.  tv100'ün özel haberi. 

Seçil Erzan, mahkeme başkanına hitaben yazdığı 4 sayfalık mektupta, “Hayatımın tamamını ve hayatımı bitme noktasına getiren olayları, kişileri anlatmaya çalıştım” diyerek başladı.

Kendisinin hayır demeyi beceremeyen, toplum kurallarından ayrılmayan bir kişi olduğunu öne sürdü.

 

“AMACIM HERKESE ÖDEMELERİNİ YAPMAKTI”

Seçil Erzan  “7 nisan 2023 sabahı Atilla Baltaş ‘bugün kesin getiriyorum’ diye söz verdiği 10 milyon dolar alacağı öğlene kadar getireceğini, eğer gelmezse, onunla birlikte gitmem gerektiğini, yoksa bahsettiği kişileri bankaya bana göndereceğini söylemiştir. Ben de bana verdiği sözlere inanıyor, her gün bugün kesin dediği için kişilere söz veriyordum amacım Bülent Çeviker, Muslera, Pınar Güzel, İbrahim Kocabaldır, Burhan Taşpolat, Emre Belözoğlu… Herkese ödemelerini yapmaktı.” dedi. 

 

“TOPLAM 20 MİLYON 242 BİN 500 DOLAR”

SEMİH KAYA: 3 MİLYON 975 MİLYON DOLAR

SÜLEYMAN ASLAN: 3 MİLYON DOLAR

FIRAT ÖZDEMİR: 2 MİLYON 360 BİN DOLAR

FATİH TERİM: 1 MİLYON DOLAR

MERVE YILMAZ: 900 BİN DOLAR

TANIN YILMAZ: 500 BİN DOLAR