1979 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Seda Fettahoğlu ölüm sebebi merak ediliyor. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan isim geçtiğimiz günlerde bir parkta ölü bulunmuştu. Kanlı Nigar, Çalıkuşu ve Çocuklar Duymasın gibi başarılı projelerde rol alan ismin ölüm haberi sonrası kahreden bir ayrıntı ortaya çıktı. Doğum gününde intihar ettiği iddialarının ardından ismin kesin ölüm nedeni yapılan incelemelerin ardından belli olacak.
SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?
Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2022'de mezun oldu. İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol aldı.Başarılı isim son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. Seda Fettahoğlu'nun dizide canlandırdığı "Sultan" karakteri Haluk ve Meltem'in dünürü, Havuç'un ise kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıktı.
İNTİHAR ŞÜPHESİ SÜRÜYOR
İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kişinin cesedini buldu. Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu anlaşıldı.
DOĞUM GÜNÜNDE İNTİHAR ETTİ İDDİASI
Sevenlerini yasa boğan bu haberin ardından Seda Fettahoğlu ile ilgili kahreden bir detay gündem oldu. Fettahoğlu’nun doğum gününde intihar ettiği iddia edildi.
ÇANTASINDAN ANTİDEPRESAN İLAÇLAR ÇIKTI
26 Eylül doğumlu oyuncunun 44. yaş gününü kutladıktan sonra intihar ederek hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruldu. Sanatçının çantasından da antidepresan ilaçlar çıktığı belirtildi.
TABANCA VE BOŞ KOVAN BULUNDU
Fettahoğlu'nun cesedinin yanında, üzerine kayıtlı bulundurma ruhsatlı 1 tabanca ile boş kovan bulundu. Seda Fettahoğlu'nun cesedi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.