Serdar Ortaç'tan çok konuşulacak itiraf: O yıla döndüğüm zaman kendimi kesmek istiyorum

1996 yılında Ahmet Kaya'ya çatal fırlatma olayıyla ilgili Serdar Ortaç, katıldığı bir sosyal medya platformundaki canlı yayında "Allah benim bin belamı versin" diyerek pişmanlığını dile getirdi. Ortaç, bu olay nedeniyle milyon kere özür dilediğini ve o yıla döndüğünde kendini kesmek istediğini belirtti.

Serdar Ortaç'tan çok konuşulacak itiraf: O yıla döndüğüm zaman kendimi kesmek istiyorum

1996 yılında Ahmet Kaya’ya çatal fırlatma olayıyla şarkıcı Serdar Ortaç, bir sosyal medya platformunda katıldığı canlı yayında annesinin Urfalı olduğunu ve kendisine Kürtçe öğrettiğini söyledi. Canlı yayında konuşan Ortaç, Ahmet Kaya ile yaşadığı olayın yeniden hatırlatılması üzerine, "Allah benim bin belamı versin" dedi.

"KENDİMİ KESMEK İSTİYORUM O YILA DÖNDÜĞÜM ZAMAN"
Ahmet Kaya’yla yaşadığı olay nedeniyle milyon kere özür dilediğini vurgulayan Ortaç, "Kendimi kesmek istiyorum o yıla döndüğüm zaman. Sen hatırla abi. Ben 55 yaşındayım. O zamanlar Kürtçe konuşamazdın bile. Yalnız rahmetliye bakar mısınız? 96’da herif çıktı sahneye ve bunu yaptı ve herkese rağmen yaptı. Tutuklanacağını biliyorduk Reşit. Biliyordu herif. Yaptı bunu. Ne cesaretmiş ya. Çünkü müziği çok güzeldi. Allah bin belamı versin." dedi.