Serenay Sarıkaya'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Altın Koza Film Festivali’ne damga vurdu!

Altın Koza Film Festivali'nde jüri üyesi olarak yer alan oyuncu Serenay Sarıkaya yeni imajıyla geceye katıldı. Festival bitiminde kendisini gecenin büyüleyici atmosferine kaptıran Sarıkaya'nın halay çektiği anlar gündem oldu.

Adana Altın Koza Film Festivali'nin bu yıl, 31'ncisi düzenlendi. Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreni, büyük bir heyecana sahne oldu. 'Altın Koza' kazananlar, mutluluklarını gururla harmanladı. Kariyerleri adına yeni bir heyecana bürünüp şevklerini artırdı. 

Serenay Sarıkaya'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Altın Koza Film Festivali’ne damga vurdu! - Resim : 1

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ'NE DAMGA VURDU

Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana Altın Koza Film Festivali’ne damga vurdu.

YENİ İMAJIYLA NEFES KESTİ

Altın Koza Film Festivali jürisi olarak Adana'ya giden Serenay Sarıkaya sahneye çıkarak 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü Ahmet Rıfat Şungar'a verdi. Sahneye çıkmasıyla herkesi büyüleyen güzel oyuncu giydiği açık renk elbisesi ve kısa kestirdiği saçlarıyla nefes kesti. 

Serenay Sarıkaya'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Altın Koza Film Festivali’ne damga vurdu! - Resim : 2

HALAY ŞOV GELDİ

Festival sonunda kendisini eğlencenin ritmine kaptıran Serenay Sarıkaya'dan halay şov geldi. Davetlilerle birlikte pistin tozunu attıran Sarıkaya'nın o halleri gündem oldu. 

Serenay Sarıkaya'yı daha önce hiç böyle görmediniz! Altın Koza Film Festivali’ne damga vurdu! - Resim : 3

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Neşlei halleriyle festivale damga vuran ünlü güzelin halay çektiği anlar sosyal medyayı salladı.