Silahlı saldırıda ayaklarından yaralanmıştı! Serhat Akın’ın sağlık durumu belli oldu!

İstanbul Beykoz’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın’ın sağlık durumu belli oldu. Sol ayağına 2, sağ ayağına 1 olmak üzere 3 merminin isabet ettiği Serhat Akın’ın sağ ve sol ayaktaki kemiklerinin parçalandığı kaydedildi.

Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı’nın eski futbolcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Ayağından yaralanan Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullanmıştı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası özel bir hastaneye kaldırılan Serhat Akın tedavi altına alındı.

AYAKLARI PARÇALANDI

Sabah’ın haberine göre saldırıda Akın'ın her iki ayağına 3 mermi çekirdeği isabet etti. 3 mermi de ayaktan çıkarken ağır hasar oluştu. Sağ ayak tarak ve tendonu parçalanırken, sol bilekte de parçalı kırık olduğu bildirildi.

Silahlı saldırıda ayaklarından yaralanmıştı! Serhat Akın’ın sağlık durumu belli oldu! - Resim : 1

10 GÜN SONRA BİR AMELİYAT DAHA OLACAK

Serhat Akın, sağ ayağından ameliyat olurken sol ayağından ise 10 gün sonra operasyon geçirebileceği kaydedildi.

Silahlı saldırıda ayaklarından yaralanmıştı! Serhat Akın’ın sağlık durumu belli oldu! - Resim : 2

ÖZEL EKİP KURULDU

Polis soruşturmaya devam ederken kullanılan motosikletin çalıntı, plakanın da sahte olduğu öğrenildi. tv100 Uzman Polis Muhabiri Devrim Tosunoğlu, Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğraması olayına ilişkin olarak "Faillerin yakalanmasıyla ilgili özel ekip kuruldu. Görüntüleri inceleyen özel bir ekip var. Motosikletin çalıntı olması yüzde 99, zaten poliste ondan şüpheleniyor" dedi.