Şimdiye kadar gördüğünüz bütün tavukları unutun! Onu daha önce hiç görmediniz. İlk defa gören tavuk olduğuna inanamıyor

Sosyal medyada paylaşılan bir tavuk görüntüsü, izleyenleri hayrete düşürdü. Peruk takmış gibi görünen tavuğun kabarık tüyleri dikkat çekti. Onu gören şimdiye dek gördüğü bütün tavukları unuttu. Daha önce onun gibisini kimse görmedi. Onu, ilk defa gören tavuk olduğuna inanamıyor.

Dünyanın en tuhaf hayvanlarından biri o. Onu, ilk defa gören tavuk olduğuna inanamıyor. Türünün en tüylü örneği olan tavuk, ipeksi ve kabarık tüyleriyle dikkat çekti. Diğer tavuklardan çok farklı bir görünüme sahip olmasından dolayı ilgi çeken tavuk, evcil yavru köpekleri andırıyor. Sosyal medyada paylaşılan tavuk görüntüsü, izleyenleri hayrete düşürdü. 

Şimdiye kadar gördüğünüz bütün tavukları unutun! Onu daha önce hiç görmediniz. İlk defa gören tavuk olduğuna inanamıyor - Resim : 1

HABEŞ TAVUĞU

Habeş tavuğu diğer ismiyle Silkie, ipek ve saten gibi hissettirdiği söylenen alışılmadık derecede kabarık tüyleri nedeniyle bu adı alan bir tavuk türüdür . Bu cinsin , siyah deri ve kemikler, mavi kulak memeleri ve her ayağında beş parmak gibi birkaç sıra dışı özelliği daha vardır, oysa çoğu tavuğun sadece dört parmağı vardır. Genellikle kümes hayvanı gösterilerinde sergilenirler ve ayrıca çeşitli renklerde görünürler. Silkie'ler, ayırt edici fiziksel özelliklerine ek olarak, sakin ve arkadaş canlısı mizaçlarıyla da tanınırlar. En uysal kümes hayvanlarından biridir.

Şimdiye kadar gördüğünüz bütün tavukları unutun! Onu daha önce hiç görmediniz. İlk defa gören tavuk olduğuna inanamıyor - Resim : 2