Sinan Akçıl Fevzi Kaan'ı ziyarete Samsun'a gidecek

Sinan akçıl, eski eşi Burcu Kıratlı’nın yeni sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu’la ilgili yaptığı açıklamaya nasıl tepki gösterdi?

Sinan Akçıl, söz ve müziği kendisine ait olan Talha Yıldırım'ın seslendirdiği "Tektaş" şarkısının klip çekimine katıldı. Klipte Samsunlu sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker de rol aldı.

Talha Yıldırım, Sinan Akçıl’ın 7 dakikada şarkı yazdığını söyledi.

Akçıl, 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker’i memleketi Samsun’da ziyarete gideceğini de anlattı.

Sinan Akçıl, adının aşk dedikodularına karıştığı, aynı zamanda Survivor yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu’nu komşusu Aleyna Tilki’nin tahtına aday göstermişti.

Akçıl, Aleyna Kalaycıoğlu’yla hakkında çıkan aşk haberiyle ilgili de peş peşe itiraflarda bulundu.

Sinan Akçıl geçen pazar, Tan Taşçı’nın Altın Kelebek Ödül Töreni’yle ilgili yaptığı açıklamanın hemen ardından paylaştığı mesajla gündeme gelmişti.

Tan Taşçı Instagram sayfasından “Aday gösterilmiş olduğum Altın Kelebek Ödülleri’nden gerek dünya görüşüm, gerekse hiçbir ödül törenini yeterince bağımsız ve etik bulmamam sebebiyle çekildiğimi bildirmek isterim” yazısını yayınlamıştı. Sinan Akçıl da kısa süre sonra “Bu Altın Kelebek Ödül Töreni’nden ödülü alamayacağını bilenler çekiliyor nedense ilginç, yeni bir akım” paylaşımını yapmıştı. Sinan Akçıl’ın ilerleyen saatlerde ise mesajı sayfasından kaldırması dikkat çekmişti.

Sinan Akçıl’a eski sevgilisi Hande Yener’in de Altın Kelebek’le ilgili “Bütün kadın şarkıcılar ödülü hak ediyor” şeklinde açıklama yaptığı hatırlatıldı.

Akçıl’ın iki kez evlenip boşandığı oyuncu Burcu Kıratlı, geçen hafta ünlü müzisyenin Aleyna Kalaycıoğlu’yla hakkında çıkan aşk haberleriyle ilgili şu yorumu yapmıştı.

Sinan Akçıl eski eşinin çok konuşulan bu açıklamasına tepki gösterdi.