Sinan Burhan'dan CHP kulisi: Çankaya'da ve Mamak'ta CHP'nin adayı kim olacak?

tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda Sinan Burhan verdiği kulis bilgisinde "Çankaya’dan çok sağlam bir bilgi aldım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çankaya adayının değişimcilerin adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Sayın Özgür Özel’i destekleyen Sercan Çığgın olacağını neredeyse ittifakla söyleniyor. CHP’nin en güçlü Mamak adayını da size söyleyeyim; Metin Özarslan Ankara Kulübü Başkanı." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler programda masaya yatırıldı. 

"ÇANKAYA'DA ÇIĞGIN, MAMAK'TA ÖZARSLAN"
Burhan "Çankaya’dan çok sağlam bir bilgi aldım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çankaya adayının değişimcilerin adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Sayın Özgür Özel’i destekleyen Sercan Çığgın olacağını neredeyse ittifakla söyleniyor. Fakat başka bir sıkıntı var Ankara’da. Şu anda Ankara’da 25 ilçe var. 3 tanesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde. 22 ilçede adayların tamamını Mansur Yavaş bey belirliyor. Bu konuda çok ciddi tepkiler var. Hatta Etimesgut’taki aday adayları genel merkeze bir yazı gönderdiler. Dediler ki “Etimesgut’tan aday olsun. Dışarıdan aday olmasın.” Dediler. Sayın Mansur Yavaş bu ilçelere hatta Mamak’ta bile bakın ben size söylüyorum. CHP’nin en güçlü Mamak adayını da size söyleyeyim; Metin Özarslan Ankara Kulübü Başkanı. Şu anda Mamak’tan başvurusu var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı." ifadelerine yer verdi.