Sinan Burhan'dan Saadet Partisi kulisi: Genel başkan adaylığı için o isimde karar kılındı

Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, 30 Haziran’da olağanüstü kurultaya giden Saadet Partisi'nde genel başkan adayının Mahmut Arıkan olacağını açıkladı. Burhan "Pazartesi günü de genel başkanı açıklayacaklar tek adayla gidecekler şu ana kadar 3 tane isim vardı, şu anda benim almış olduğum bililere göre genel başkan adayı olarak Mahmut Arıkan’da karar kılındığı söyleniyor" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, gazeteci-yazar Murat Kelkitlioğlu, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu.

30 Haziran tarihinde olağanüstü kurultaya giden Saadet Partisi ile ilgili Burhan dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaştı.

"GENEL BAŞKAN ADAYI MAHMUT ARIKAN OLACAK"
Burhan "Saadet Partisi’nde Temel Bey sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağını açıklamıştı bugün de yüksek istişare kurulu toplantısı yapıldı. Pazartesi günü de genel başkanı açıklayacaklar tek adayla gidecekler şu ana kadar 3 tane isim vardı, şu anda benim almış olduğum bililere göre genel başkan adayı olarak Mahmut Arıkan’da karar kılındığı söyleniyor." dedi.