Sinan Oğan'dan tv100'e özel açıklamalar: Erdoğan'a destek karşılığında mal varlığı kazandı mı?

tv100'de yayınlanan Farklı Açılar'a konuk olan Sinan Oğan, Kübra Par'ın sorularını yanıtladı. Sinan Oğan, canlı yayında CHP'li Milletvekili Hasan Öztürkmen'in "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek karşılığında mal varlığı kazandı" ve "Seçimden 45 gün sonra lüks daire aldı" iddialarına cevap verdi.

Kübra Par'la Farklı Açılar programının bugünkü konuğu Sinan Oğan oldu. Sinan Oğan, Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisi hakkında iddiada bulunan CHP'li milletvekili Hasan Öztürkmen'e yanıt verdi. 

ERDOĞAN'A DESTEK KARŞILIĞINDA MAL VARLIĞI KAZANDI MI? 

Oğan, Öztürkmen'in 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek karşılığında mal varlığı kazandı" iddiaları için "Bununla ilgili açıklama yaparsam sayın Öztürkmen hangi kanallarda bu iddiada bulunduysa özür dileyeceğini söylemişti. O sözünü tutacak mı bekliyorum" açıklamasında bulundu. 

"SEÇİMDEN 45 GÜN SONRA LÜKS DAİRE ALDI" İDDİASI

Kübra Par ile Farklı Açılar'a konuk olan Sinan Oğan, Ankara Çankaya ilçesinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden 45 gün sonra aldığı lüks daire için ise şunları söyledi:

"Ailem ve çocuklarım adına bazı tehditlere maruz kaldığım için daha güvenlikli bir siteye geçmem gerekiyordu. Bu nedenle bulunan 2  tane 4+1 evimi satıp üzerine biraz da para ekledim. Bu şekilde de bahsi geçen o lüks daireyi aldım" 

MİLYON DOLARLIK ÇİFTLİĞİ VAR MI?

Sinan Oğan, milyon dolarlık çiftliği olduğu iddialarına da şu yanıtı verdi:

"Şubat’ın ortalarında almışım. 100 bin imza toplamış mıydım? Yok. Aday mıydım? Çoktan adaydım da adaylık başvurusunda mı bulunmuştum? Yok. ATA İttifakı var mıydı? Yok. Benim seçimlerde %5 alacağım belli miydi? Yok"