Yer aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla dikaktleri üzerine çeken Sinem Kobal, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.
2016 yılında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile hayatını birleştiren Sinem Kobal, kariyerine bir süre ara vermiş ve bu dönemde kızları Lalin ve Leyla'yı dünyaya getirmişti.
Bu süreçte ekranlardan uzak olan ve kızlarıyla ilgilenen Sinem Kobal, 7 yıl sonra Her Şeyin Başı Merkür filmiyle setlere dönmüştü.
Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde kızları Lalin ve Leyla ile birlikte ailece Maldivler’e keyifli bir tatil kaçamağı yapmıştı.
PAYLAŞIM YAPMALARA DOYAMADI
Tatilinden anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Sinem Kobal, tatilden dönse de paylaşım yapmalara doyamadı.
HAVUZ PAYLAŞIMI GELDİ
Kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle nefes kesen 2 çocuk annesi Sinem Kobal'ın havuz paylaşımı büyük beğeni topladı.
BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU
Havuza atladığı anı paylaşan Sinem Kobal'ın o halleri sosyal medyada büyük beğeni topladı. Fit vücuduyla dikkat çeken Kobal'ın paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.