Son dakika | Bakan Yerlikaya duyurdu! Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıda yeni gelişme

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırı sonrası başlatılan soruşturma kapsamında kimliği tespit edilen 4 şüpheliden 2’sinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde:

Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir.

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."

Son dakika | Bakan Yerlikaya duyurdu! Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıda yeni gelişme - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı’nın eski futbolcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Ayağından yaralanan Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullanmıştı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası özel bir hastaneye kaldırılan Serhat Akın tedavi altına alındı.

Son dakika | Bakan Yerlikaya duyurdu! Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıda yeni gelişme - Resim : 3

Sabah’ın haberine göre saldırıda Akın'ın her iki ayağına 3 mermi çekirdeği isabet etti. 3 mermi de ayaktan çıkarken ağır hasar oluştu. Sağ ayak tarak ve tendonu parçalanırken, sol bilekte de parçalı kırık olduğu bildirildi.

Son dakika | Bakan Yerlikaya duyurdu! Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıda yeni gelişme - Resim : 4