Akşener'den Sinan Ateş mesajı: İstihbarat birimlerini ayağa kaldırması gereken bir olaydır

Son dakika haberleri: İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Akşener açıklamasında "Sinan Ateş’e düzenlenen suikast, emniyet ve istihbarat birimlerini, ayağa kaldırması gereken bir olaydır. Güvenlik güçlerimizin, bu önemli olayın acilen aydınlatılması için, ellerinden geleni yapacağına inanıyorum." dedi.

Akşener'den Sinan Ateş mesajı: İstihbarat birimlerini ayağa kaldırması gereken bir olaydır

Son dakika haberleri: İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada Sinan Ateş suikastıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Olayın acilen aydınlatılması gerektiğini belirten Ateş, "Sinan Ateş’e düzenlenen suikast, emniyet ve istihbarat birimlerini, ayağa kaldırması gereken bir olaydır." ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Aziz milletim, değerli milletvekilleri, sevgili gençler, kıymetli basın mensupları; sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yeni yıldaki ilk grup toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

30 Aralık Cuma günü, başkent Ankara, bir suikaste sahne oldu. Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’e düzenlenen suikast, emniyet ve istihbarat birimlerini, ayağa kaldırması gereken bir olaydır. Güvenlik güçlerimizin, bu önemli olayın acilen aydınlatılması için, ellerinden geleni yapacağına inanıyorum.

Bu vesileyle, buradan da, merhum Sinan Ateş’e Allah’tan rahmet, başta Bengisu ve Banuçiçek evlatlarımız olmak üzere, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.

Aziz milletim, ocağımızı saran, aklımızı yoran, kalbimizi yaralayan dertlerimize, derman aradığımız bir yılı daha, geride bıraktık. Yaşadığımız sayısız zorlukların içerisinde, bazen; bir gencimizin, bir çocuğumuzun, başarısıyla mutlu olduk.

Bazen bir millî bayramımızın coşkusuyla umutlandık. Bazen bir millî maçımızın sonucuyla gururlandık. Bazen bir mazluma uzanan yardım eliyle duygulandık.

Ve her zaman zulme ve zalimlere karşı, dimdik duran bir mücadele ruhuyla, dolup taştık. İşte şimdi o ruhun, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağı zamandayız. Çünkü bu yıl, çok kıymetli bir dönüm noktasındayız. Çünkü bu yıl büyük Türk Milleti’nin, tarihteki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin, 100’üncü yılındayız."