Son dakika | UEFA duyurdu! Fenerbahçe – Lille maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Fransız ekibi Lille ile deplasmanda oynayacağı ilk maçı Rumen hakem István Kovács yönetecek. İkinci maçta ise İspanyol hakem José María Sánchez düdük çalacak.

Son dakika | UEFA duyurdu! Fenerbahçe – Lille maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ile karşı karşıya gelecek. Bu müsabakaların oynanacağı tarih ve yöneteceği hakemler belli oldu.

Fransa’da 6 Ağustos Salı günü saat 21.30’da Stade du Hainaut’ta oynanacak Lille- Fenerbahçe müsabakasını UEFA’dan yapılan görevlendirmeye göre Rumen hakem István Kovács yönetecek. Kovács’ın yardımcılıklarını ise Mihai Marica ve George Florin Neacsu yapacak. Dördüncü hakem olarak Rumen Horațiu Feșnic görev yapacak. VAR’da Alman Christian Dingert, AVAR’da Johann Pfeifer görev alacak.

Son dakika | UEFA duyurdu! Fenerbahçe – Lille maçlarını yönetecek hakemler açıklandı - Resim : 1
István Kovács

 

Istvan Kovacs, Türkiye'nin EURO 2024'te Çekya ile oynadığı maçta verdiği kararlarla maçın gerginleşmesine neden olmuş ve A Milli Takım'dan birçok futbolcuya sarı kart çıkarmıştı.

RÖVANŞ MAÇINA İSPANYOL HAKEM

13 Ağustos Salı günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20.00’da başlayacak olan rövanş müsabakasını ise İspanyol hakem José María Sánchez yönetecek.

Sánchez’in yardımcılıklarını ise Iñigo Prieto ve Juan Lopez Mir yapacak. Dördüncü hakem olarak Guillermo Cuadra, VAR olarak Juan Martínez Munuera ve AVAR olarak Raúl Cabañero görev alacak.

Son dakika | UEFA duyurdu! Fenerbahçe – Lille maçlarını yönetecek hakemler açıklandı - Resim : 2
José María Sánchez