Son sıcaklar da gidiyor! İstanbul Valiliği'nden tarihli uyarı geldi

Yaz sıcaklarının sonbahardaki son etkileri de bitiyor. Yurdun büyük bir kısmında etkili olacak yağışlar sonrası hava sıcaklıklarının 15 derece birden düşmesi bekleniyor. İstanbul Valiliği de etkisini gösterecek soğuk havayla ilgili uyarıda bulundu.

Son sıcaklar da gidiyor! İstanbul Valiliği'nden tarihli uyarı geldi

Son günlerde özellikle gündüz vakitleri yazdan kalma bir havanın etkisi görülürken hava durumunda sonbaharın etkisi görülmeye başlanacak. 

15 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

 Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası pazar günü gece saatleri itibarıyla İstanbul'da etkisini gösterecek. Hava sıcaklığı, yağışlı havanın etkisini göstermesiyle birlikte 15 derece birden düşecek.

Son sıcaklar da gidiyor! İstanbul Valiliği'nden tarihli uyarı geldi - Resim : 1

TÜM MARMARA'YI ETKİLEYECEK

Edirne üzerinden Marmara Bölgesi’ne geçecek olan yağışlı hava İstanbul ve Bursa'yla beraber tüm bölgede hava sıcaklıklarını değiştirecek.

BATI KARADENİZ VE İÇ ANADOLU’DA DA ETKİLİ OLACAK

Gece boyunca devam edecek yağışlar, pazartesi günü ise Batı Karadeniz ile İç Anadolu’yu da etkileyecek.

Yağışlı hava, pazartesi gününün ilerleyen saatlerinde Batı Karadeniz ve İç Anadolu’yu da etkisi altına alacak.

Yağışların  Ege’nin kuzeyinde de etkilisini hissettirmesi bekleniyor.

Son sıcaklar da gidiyor! İstanbul Valiliği'nden tarihli uyarı geldi - Resim : 2

VALİLİK UYARDI

İstanbul Valiliği, konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Valilğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Meteoroloji'ye göre, pazar akşam saatlerinden itibaren hava sıcaklıklarının bölgemizde 4 ila 8 derece düşmesi, İstanbul'da sıcaklıklarının 21 dereceye kadar düşmesi beklenmektedir. Soğuk havanın perşembe bölgemizi terk edeceği tahmin edilmektedir."