Sosyal medya fenomeni intihar etti! “Kilo alamıyorum” demişti: Veda mektubu yürek dağladı

İstanbul Sultanbeyli’de bir sitede yaşayan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut evinin 5.katından atlayarak intihar etti. "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, çektiği videolarda kilo alamadığından şikâyet ediyordu. Aykut'un olaydan 5 saat önce de temizlik yaptığı görüntülerini paylaştığı ortaya çıktı. Fenomenin intihar etmeden önce geriye bir mektup bıraktığı da öğrenildi.

İstanbul'da olay, dün akşam saatlerinde Sultanbeyli'de, Hasanpaşa Mahallesi Gişe Sokak'ta bulunan bir sitede yaşandı. İddiaya göre, sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı binanın 5'nci katından düştü.

Sosyal medya fenomeni intihar etti! “Kilo alamıyorum” demişti: Veda mektubu yürek dağladı - Resim : 1

DHA ve İHA'da yer alan habere göre site güvenliği tarafından durumun haber verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sosyal medya fenomeni intihar etti! “Kilo alamıyorum” demişti: Veda mektubu yürek dağladı - Resim : 2

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kübra Aykut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Aykut'un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından morga kaldırıldı.

Sosyal medya fenomeni intihar etti! “Kilo alamıyorum” demişti: Veda mektubu yürek dağladı - Resim : 3

"KİLO ALAMIYORUM"

Aykut'un sosyal medyadan son yaptığı paylaşımda aşırı kilo kaybından şikayetçi olduğu açıklamasının yer aldığı görüntüleri paylaştığı ortaya çıktı. "Vitamin içtiğim için mi kilo alamıyorum. Bana yardımcı olun" diyen Aykut, "Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapmıştı.

Sosyal medya fenomeni intihar etti! “Kilo alamıyorum” demişti: Veda mektubu yürek dağladı - Resim : 4

MEKTUP BIRAKTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Kübra Aykut'un ölmeden önce bir mektup bıraktığı ve mektupta kullandığı cep telefonunun şifresinin yazılı olduğunu gören polis ekipleri, Aykut'un cep telefonuna giriş yaparak 5 saat öncesine ait sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülere ulaştı. Görüntülerde Aykut'un evini temizlediği anlar yer aldı.

Sosyal medya fenomeni intihar etti! “Kilo alamıyorum” demişti: Veda mektubu yürek dağladı - Resim : 5

"FISTIĞA ÇOK İYİ BAKIN"

İHA'da yer alan habere göre sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, yazdığı veda mektubunda, “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim.

Sosyal medya fenomeni intihar etti! “Kilo alamıyorum” demişti: Veda mektubu yürek dağladı - Resim : 6

"GÜNLERDİR CAN ÇEKİŞİYORUM"

İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi” ifadelerine yer verdi.