Sosyal medyadan duyurdu! Dusan Tadic'ten Fenerbahçe taraftarını sevindiren karar!

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı’nı bıraktığını açıkladı. Tadic’in Sırbistan Milli Takımı bırakma kararı Fenerbahçeli taraftarları mutlu etti.

Sosyal medyadan duyurdu! Dusan Tadic'ten Fenerbahçe taraftarını sevindiren karar!

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele eden Sırbistan, C Grubu’nu 2 puanla son sırada tamamlayarak turnuvadan elenmişti. Turnuvada Sırbistan Milli Takımı ile boy gösteren Fenerbahçe’nin Sırp futbolcusu Dusan Tadic flaş bir karar aldı.

Sosyal medyadan duyurdu! Dusan Tadic'ten Fenerbahçe taraftarını sevindiren karar! - Resim : 1

TADIC, SIRBİSTAN MİLLİ TAKIMI'NI BIRAKTI

Tadic sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Sırbistan Milli Takımı’nı bıraktığını açıkladı.Tadic açıklamasında, "Milli takım benim için her zaman bir aşk olmuştur. Vatan sevgisi, insan sevgisi, oyun sevgisi, rekabet, sosyalleşme... Milli takıma veda ediyorum ama bir gün yine orada olacağıma inanıyorum. Oyunculuk kariyerimin ardından futbolda kalmak istiyorum ve eğer yapabiliyorsanız ülkenize yardım etmekten daha iyi bir şey olamaz..." dedi.

Sırbistan Milli Takımı formasını 111 maçta giyen Dusan Tadic, 23 gol atma başarısı gösterirken 40 da asist yaptı.

Sosyal medyadan duyurdu! Dusan Tadic'ten Fenerbahçe taraftarını sevindiren karar! - Resim : 2

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR BU KARARDAN MUTLU

Tadic’in Sırbistan Milli Takımı bırakma kararı Fenerbahçeli taraftarları mutlu etti. Taraftarlar, yıldız futbolcunun Fenerbahçe’ye odaklanacak olmasını olumlu buldu.