"Söyleyemem" demişti! tv100 muhabiri Narin'le ilgili acı detayı ilk kez açıkladı

tv100'ün ilgiyle izlenen Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında Diyarbakır'da öldürülen Narin'le ilgili kritik bir bilgi paylaşıldı. tv100'ün bölgedeki muhabiri Canan Altıntaş, Narin'in cansız bedeni bulunduğu gün canlı yayında söylediği "Ben Narin’in yaşamadığını dün hissettim. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir." sözlerine neden olan olayı açıkladı.

21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra öldürülmüş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili cinayet soruşturması sürerken Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında çok önemli bir bilgi duyuruldu.

"SÖYLEYEMİYORUM"

tv100'ün Diyarbakır'da bulunan muhabiri Canan Altıntaş, 3 gün önce söylediği "Ben Narin’in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim. Ama soruşturma kapsamında bunu söyleyemiyorum. O köydeki herkesi artık çok iyi tanıyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir." sözlerine neden olan olayı ilk kez açıkladı.

"KAPI ÖNÜNDE BİRKAÇ KADIN..."

Programa Diyarbakır'dan katılan Altıntaş, kendisine bu sözleri söyleten olayı "O gün Narin bulunmadan bir gün önce kapı önünde birkaç kadın Yasin okuyordu. Bölgede Yasin, ölülere okunur." ifadeleriyle açıkladı.