Spor yorumcusunu tanınmaz hale getirip 100 bin TL'sini gasp edenler, kendi restoranında çalışanları çıktı!

Bodrum'da yerel bir televizyonda spor yorumculuğu yapan Levent Bulut evinin girişinde saldırıya uğradı. Demir çubukla öldüresiye dövülen adam ardından gasp edildi. Saldırıyı düzenleyenler, gaspa uğrayan adamın kendi restoranında çalışan işçileri çıktı.

Spor yorumcusunu tanınmaz hale getirip 100 bin TL'sini gasp edenler, kendi restoranında çalışanları çıktı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yerel bir televizyonda spor yapımcı-sunucusu olan aynı zamanda restoran işletmeciliği yapan Levent Bulut, geçen pazar gecesi evinin bulunduğu sitenin girişinde saldırıya uğradı. Bulut evinin merdivenlerine yaklaşırken, ağaçların arasından çıkan ve arkasından saldıran şahıs, önce demir çubukla öldüresiye dövdü, ardından çantasında bulunan ve restoranının haftasonu tahsilatı olan nakit 100 bin TL'si çaldı. Bulut'un sırtına, kafasına ve bir çok noktasına demir çubukla vuran saldırgan, son olarak içi nakitle dolu çantayı çaldıktan sonra ortadan kayboldu.

Spor yorumcusunu tanınmaz hale getirip 100 bin TL'sini gasp edenler, kendi restoranında çalışanları çıktı! - Resim : 1

Kanlar içinde yere yığılıp bilincini kaybeden Bulut'un sitenin bahçesinde uzandığını bir süre sonra komşusu fark etti. Ağır yaralı adamı özel aracına alan komşu, hastaneye götürdü. Kaldırıldığı hastanede hayati tehlike atlatan ve bir süre yoğun bakımda kalan adam, birkaç saat sonra kendine geldiğinde polise ifade verdi.

Spor yorumcusunu tanınmaz hale getirip 100 bin TL'sini gasp edenler, kendi restoranında çalışanları çıktı! - Resim : 2

RESTORANINDA ÇALIŞAN İŞÇİSİ SALDIRMIŞ

Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma kapsamında, Bulut'un çevresindekilerin ifadelerine başvuruldu ve yaklaşık 200 güvenlik kamerası incelendi. Ekiplerin incelemesi sonucunda, saldırganın olay esnasında giydiği kıyafetler Değirmenler mevkiinde bulundu. Yakalama çalışmalarının devamında ise teknik ve fiziki takibin neticesinde saldırganın, Levent Bulut'un restorununda çalışan 18 yaşındaki Diyar K. olduğu anlaşıldı.

ARKADAŞLARIYLA PUSU KURUP HALTER BARIYLA SALDIRMIŞ

Olay gecesi, saldırgan Diyar K.'nın arkadaşları H.T. (17) ve S.Ş.'nin (18) birinin restoran çıkışında beklediği, diğerinin Bulut'un geçiş güzergahı üzerinde bekleyip gözcülük yaptığı belirlendi. Saldırıyı gerçekleştiren Diyar K. ise, Bulut'tan 25 dakika evinin önüne gidip, saldırı için elinde halter barıyla beklemeye başlamıştı. Diyar K'nın kendisine yardım ve yataklık yapan arkadaşlarından yardım aldığı, saldırıdan sonra Değirmenler mevkisine gidip yardım eden şahıslara çaldsığı paradan pay verdiği kaydedildi.

Spor yorumcusunu tanınmaz hale getirip 100 bin TL'sini gasp edenler, kendi restoranında çalışanları çıktı! - Resim : 3

SALDIRININ ARDINDAN BULUT'UN DÜKKANINDA ÇALIŞMAYA DEVAM ETMİŞLER 

Şüphelilerin olaydan sonra, aldırıda bulundukları adamın restoranında hiçbir şey yaşanmamış gibi çalışmaya devam ettikleri öğrenildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin teknik ve fiziki takibinin ardından 3 şüpheli, kaldıkları personel evinde gözaltına alındı. Şüpheliler, karakoldaki işlemlerinin ardından Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi. Saldırının faili Diyar K. tutuklanırken, H.T. ve S.Ş. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Saldırıda gasp edilen paraya ise ulaşılamadı.

Spor yorumcusunu tanınmaz hale getirip 100 bin TL'sini gasp edenler, kendi restoranında çalışanları çıktı! - Resim : 4