Stoilov defteri kapattı! Göztepe’de yıldız isim satış listesine konuldu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de kadro dışı bırakılan Yalçın Kayan'a af çıkmadı. Teknik direktör Stanimir Stoilov’un affetmediği futbolcu satılık listesine koyuldu.

Stoilov defteri kapattı! Göztepe’de yıldız isim satış listesine konuldu

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 8 haftada topladığı 12 puanla 6.sırada yer alan Göztepe’de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

Teknik direktör Stanimir Stoilov ile 2'nci haftada oynanan Fenerbahçe maçı sonrası tartıştığı iddia edilen orta saha oyuncusu kadro dışı bırakılmıştı. Ancak transfer döneminde adı hem Süper Lig hem de 1'inci Lig kulüpleri ile anılan Yalçın hiçbir takıma gidemedi.

STOILOV DEFTERİ KAPATTI

Kendisine kulüp bulamayan deneyimli futbolcu Göztepe'de de kadroya alınmayınca boşta kaldı. Çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Yalçın konusunda taviz vermeyen Stoilov'un oyuncusu ile ilgili defteri kapattığı kaydedildi.

Stoilov defteri kapattı! Göztepe’de yıldız isim satış listesine konuldu - Resim : 1

SATIŞ LİSTESİNE KOYULDU

Satış listesine konulan Yalçın'ın ara transfer dönemi için kulüpler ile görüştüğü ve kendini hazır tutmaya çalıştığı bildirildi. Yalçın Kayan'ın Göztepe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

ÖZEL MAÇTA RAKİP MANİSA

Göztepe yarın milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yarın Manisa Futbol Kulübü ile hazırlık maçı oynayacak. Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde oynanacak özel randevu saat 16.00’da başlayacak. Müsabaka taraftarlara kapalı olarak oynanacak.