Şükran Ovalı photoshop kurbanı olmuştu! Sosyal medyanın diline düşen oyuncudan bikinili video geldi

Futbolcu Caner Erkin'in oyuncu eşi Şükran Ovalı, tatil sezonunu açtı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından da mayolu pozlarını peş peşe paylaşım ünlü güzel, orantısız vücuduyla dikkat çekmişti. Ovalı, durumun fark edilmesi üzerine paylaşımını bir süre sonra kaldırmıştı. Ünlü oyuncu ortaya atılan photoshop iddialarına bikinili videosuyla cevap verdi.

'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi', 'Leyla ile Mecnun' ve 'Vatanım Sensin' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Şükran Ovalı, başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Şükran Ovalı photoshop kurbanı olmuştu! Sosyal medyanın diline düşen oyuncudan bikinili video geldi - Resim : 1

AŞKLARI DOLU DİZGİN GİDİYOR

39 yaşındaki güzel oyuncu Şükran Ovalı, futbolcu Caner Erkin ile 2017’de nikah masasına oturmuştu. 2018'de kızları Mihran Ela'yı kucaklarına alan ünlü çiftin aşkları da dolu dizgin devam ediyor. 

Şükran Ovalı photoshop kurbanı olmuştu! Sosyal medyanın diline düşen oyuncudan bikinili video geldi - Resim : 2

AİLESİYLE TATİL YAPIYOR

Son olarak Yargı dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren güzel oyuncu Şükran Ovalı, şimdilerle ailesiyle tatil yapıyor. 

TATİL POZLARINI PEŞ PEŞE PAYLAŞMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından da tatil pozlarını peş peşe paylaşan Ovalı, bikinili pozlarıyla ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmişti. 

Şükran Ovalı photoshop kurbanı olmuştu! Sosyal medyanın diline düşen oyuncudan bikinili video geldi - Resim : 3

PHOTOSHOP'U ABARTMIŞTI

Kendini sahile atan Şükran Ovalı'dan  mayolu pozlar da gelmişti. Ancak ünlü oyuncunun paylaştığı bir fotoğraftaki orantısızlık görenleri şaşırtmıştı. Şükran Ovalı'nın sağ kolu ince sol kolu ise oldukça kalındı. Ovalı, durumun fark edilmesi üzerine paylaşımını bir süre sonra kaldırmıştı. 

Şükran Ovalı photoshop kurbanı olmuştu! Sosyal medyanın diline düşen oyuncudan bikinili video geldi - Resim : 4

BİKİNİSİYLE VİDEO PAYLAŞTI

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Şükran Ovalı'nın paylaşımı dikaktleri üzerine çekmesine sebep oldu. Güzel oyuncu Ovalı'dan tekrar paylaşım geldi. Instagram hesabından bikinisiyle video paylaşan Ovalı, photoshop iddialarına cevap verdi. 

Şükran Ovalı photoshop kurbanı olmuştu! Sosyal medyanın diline düşen oyuncudan bikinili video geldi - Resim : 5