Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nin konuğu ünlü DJ Doğuş Çabakçor oldu: "Paranın çözemediği referans ile girilen partiler var"

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti yine izleyicilerine keyifli anlar yaşattı. Programın bu haftaki konuğu ünlü DJ Doğuş Çabakçor'du. Doğuş Çabakçor mesleğe başlama hikayesinden eğlence sektörünün bilinmeyenlerine ve günümüzde değişim ve dönüşümle geldiği son hale kadar samimi açıklamaları tv100 izleyicileriyle paylaştı.

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nin bu haftaki konuğu ünlü DJ Doğuş Çabakçor'du. Doğuş DJ'liğe başlama hikayesinden eğlence sektörünün günümüzde geldiği son konumuna ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Doğuş Çabakçor, günümüzde artık büyük partilerin yerini özel partilerin aldığını söyleyerek, "Herkesin alınmadığı daha klas ama para dersen yine para var. Bu sefer 10 bin kişiden değil de 500 kişiden bin kişiden yapıyorsun. Oraya girmek için mutlaka bir takım bağlantılara ihtiyacın var." dedi.

Programda teknolojinin son ürünlerinden sanal gerçeklik gözlüğüyle berber salonunda DJ partisi veren Çabakçor, gözlüğü Şükrü Dudu'ya devretti. Şükrü Dudu bir ilke imza atarak sanal gerçeklik gözlüğüyle traş yaptı.

Doğuş Çabakçor'un programdaki açıklamaları şu şekilde:

“MESLEĞİ DJ’LİK OLMAYAN AMA DJ’LİK YAPAN İNSAN ÇOK”

DJ’lerin çoğu bir şeye bakarak, özenerek başlar. Şu anda görüyoruz mesleği DJ’lik olmayan ama DJ’lik yapan insan var. Bizim zamanımızda DJ’lere özeniyorduk. Belki senin de eline ilk makası alışın bir yerde görüp etkilenerek başladın, benimki de böyle oldu.”

 “KENDİMİ BİR ANDA EĞLENCE SEKTÖRÜNÜN GÖBEĞİNDE BULDUM”

 “Fen lisesi okudum, üzerine işletme eğitimi alacaktım. Uludağ’da otelimiz vardı bizim. Bunun üzerine ister istemez kendimi eğlence sektörünün göbeğinde buldum kendimi. Gece hayatı, düzensiz bir hayat gibi nedenlerden dolayı”

 “ARTIK BÜYÜK PARTİLERİN YERİNİ ÖZEL PARTİLER ALDI”

Şükrü Dudu’nun dünyadaki büyük festivallerin nerede olduğunu sorması üzerine “Büyük festivaller genelde Avrupa’da oluyor ama büyük festivallerin yerini artık butik partiler aldı. Herkesin alınmadığı daha klas ama para dersen yine para var. Bu sefer 10 bin kişiden değil de 500 kişiden bin kişiden yapıyorsun. Oraya girmek için mutlaka bir takım bağlantılara ihtiyacın var. İlla birilerini tanıyacaksın. Bu partiye girmek için daha önce bu tarz partilere gitmen gerekiyor. Ve bu partilere girmek için çok ciddi paralar harcanıyor” dedi.