Sultanbeyli'de asker eğlencesinde iki grup birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü! Sandalyeler ve tekmeler havada uçtu!

Sultanbeyli'de asker eğlencesi sırasında iki grup arasında çıkan tartışma büyüdü. Tartışma kısa sürede şiddetlenerek yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Yaşanan kavga anları ise vatandaşın cep kamerasına yansıdı.

Sultanbeyli'de asker eğlencesinde iki grup birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü! Sandalyeler ve tekmeler havada uçtu!

Sultanbeyli'de akşam saatlerinde asker eğlencesi için bir araya gruplar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede şiddetlenerek yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü.

Sultanbeyli'de asker eğlencesinde iki grup birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü! Sandalyeler ve tekmeler havada uçtu! - Resim : 1

SANDALYELER HAVADA UÇTU

İki grup arasında çıkan kavgada şahıslardan bazıları karşı taraftaki kişilere sandalye ile saldırdı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polislerin müdahalesiyle kavga son bulurken, yaşanan o anlar vatandaşın cep kamerasına yansıdı.

Sultanbeyli'de asker eğlencesinde iki grup birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü! Sandalyeler ve tekmeler havada uçtu! - Resim : 2

Sultanbeyli'de asker eğlencesinde iki grup birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü! Sandalyeler ve tekmeler havada uçtu! - Resim : 3