Süper Kupa için kura çekildi! Beşiktaş ve Galatasaray taraftarının tribün yerleri belli oldu

Beşiktaş ile Galatasaray arasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan Süper Kupa maçında siyah-beyazlı takımın taraftarları doğu ve kuzey, sarı-kırmızılı takımın taraftarları ise batı ve güney tribünlerde yer alacaklar.

Süper Kupa için kura çekildi! Beşiktaş ve Galatasaray taraftarının tribün yerleri belli oldu

Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş, 3 Ağustos Cumartesi günü Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki dev maç saat 20.45’te başlayacak. Bu müsabaka öncesi iki takımın taraftarlarının hangi tribünlerde yer alacağı belli oldu.

Süper Kupa için kura çekildi! Beşiktaş ve Galatasaray taraftarının tribün yerleri belli oldu - Resim : 1

TRİBÜN DAĞILIMI BELLİ OLDU

TFF'de çekilen kura sonucu Beşiktaş taraftarları doğu ve kuzey, Galatasaray taraftarları ise batı ve güney tribünlerde yer alacak.

Süper Kupa için kura çekildi! Beşiktaş ve Galatasaray taraftarının tribün yerleri belli oldu - Resim : 2

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Turkcell Süper Kupa finalinde taraftarlarımızın yer alacağı tribünler, bugün Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri’nde Asbaşkanımız Mete Vardar’ın katılımıyla gerçekleştirilen güvenlik ve koordinasyon toplantısının ardından yapılan kura çekimiyle belirlendi. Kura çekimi sonucunda taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadı’nın doğu ve kuzey tribünlerinde yer alacaklar" ifadeleri kullanıldı.