Süper Lig'de Dzeko başta olmak üzere forvetlerin korkulu rüyası olacak. Trabzonspor yeni duvarının maliyetini açıkladı

Süper Lig'de Fenerbahçe forvet hattına Dzeko'yu transfer ederken, Trabzonspor da savunma hattını stoper Joaquin Fernandez ile güçlendirdi. Bordo mavililer "duvar" olarak adlandırılan 27 yaşındaki futbolcunun 2023-24 sezonunda 1.3 milyon Euro, gelecek sezon ise 1.4 milyon Euro alacağını açıkladı.

Süper Lig'de Dzeko başta olmak üzere forvetlerin korkulu rüyası olacak. Trabzonspor yeni duvarının maliyetini açıkladı

Süper Lig ekipleri yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Fenerbahçe transfer sezonunu büyük bir sansasyon yaratan Dzeko ile açarken, Trabzonspor da ihtiyaç olan alanlara transfer yapıyor. Trabzonspor'un kadrosuna kattığı isim ise Joaquin Fernandez oldu. 

Trabzonspor, İstanbul’da sağlık kontrolünden geçen ve dün akşam kente gelen Joaquin Fernandez ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

MALİYETİNİ AÇIKLADILAR

Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, İspanyol stopere 2023-24 sezonunda 1.3 milyon Euro, gelecek sezon ise 1.4 milyon Euro ödenecek. Menajerlik ücreti olarak da futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 4.4'ü oranında ödeme yapılacak. 

Süper Lig'de Dzeko başta olmak üzere forvetlerin korkulu rüyası olacak. Trabzonspor yeni duvarının maliyetini açıkladı - Resim : 1