Süperstar Ajda Pekkan hayranlarını kızdırdı! Konser alanını terk ettiler! Usta sanatçının özrü de işe yaramadı

Süperstar Ajda Pekkan, Efes Antik Tiyatro’da verdiği konsere çok geç çıkınca izleyenlerin yuhalama ve alkışlı protestosuna maruz kaldı. Birçok seyirci Pekkan sahneye çıktığında konser alanını terk ederken, usta sanatçının özrü de işe yaramadı.

Yakar Geçerim, Olanlar oldu Bana, Haykıracak Nefesim, Bambaşka Biri, Arada Sırada ve daha nicesiyle müzik listelerini alt üst eden Ajda Pekkan, hem sesi hem şarkıları hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. 

Süperstar Ajda Pekkan hayranlarını kızdırdı! Konser alanını terk ettiler! Usta sanatçının özrü de işe yaramadı - Resim : 1

BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI

Pop müziğin kraliçesi Ajda Pekkan bu kez farklı bir konuyla gündem oldu. Pekkan​, Efes Antik Tiyatrosu'nda düzenlenen konserinde büyük bir şok yaşadı. 

Süperstar Ajda Pekkan hayranlarını kızdırdı! Konser alanını terk ettiler! Usta sanatçının özrü de işe yaramadı - Resim : 2

SEYİRCİLER AJDA PEKKAN'I YUHALADI

Gelen bilgilere göre Pekkan, trafik sıkışıklığı ve sahne hazırlıklarında yaşanan aksilikler nedeniyle 21.00'de başlaması gereken konsere yaklaşık 1 saat gecikmeyle saat 22.00'de çıkabildi. Birçok seyirci bu duruma sabredemeyerek Pekkan'ı yuhaladı. Bazı seyircilerin de alkışla durumu protesto​ ettiği duyuldu.

BİRÇOK KİŞİ KONSER ALANINI TERK ETTİ

Gecikme​ saati uzadıkça, izleyicilerden gelen tepkiler de büyümeye başladı ve birçok kişi konser alanını terk etti. Alanda bulunan birçok seyirci de sosyal medyadan yaşanan gecikmeyi  ve organizasyonun yetersizliğini sert sözler eleştirdi.

Süperstar Ajda Pekkan hayranlarını kızdırdı! Konser alanını terk ettiler! Usta sanatçının özrü de işe yaramadı - Resim : 3

GECİKME NEDENİYLE ÖZÜR DİLEDİ

Uzun süren bekleyişin ardından Ajda Pekkan, sonunda sahneye çıkarak hayranlarını selamladı ve gecikme nedeniyle özür diledi. Ajda Pekkan, "Efendim kusura bakmayın bu akşam neler çektiğimi bir bilseniz yemin ediyorum. Ben hiç böyle tahmin etmedim" ifadesini kullanan Pekkan, ön prova  yapamamaktan şikayet etti.

AÇIKLAMALARINA ALKIŞ TUFANI GELDİ

Bu açıklama alandaki gergin ortamı yumuşatırken, seyirciler Pekkan'ın açıklamalarına büyük bir alkış tufanı ile karşılık verdi.