Bugün Survivor var mı? Survivor 2023 yeni bölüm ne zaman? Acun Ilıcalı açıkladı!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Survivor 2023’ün yeni bölümlerine ara verilmişti. Geride kalan 2 haftanın ardından Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada deprem felaketi sebebiyle çekimlere ara verildiğini açıklamıştı. Peki, Bugün Survivor var mı? Survivor 2023 yeni bölüm ne zaman? Survivor’a ara mı verildi? Survivor ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Bugün Survivor var mı? Survivor 2023 yeni bölüm ne zaman? Acun Ilıcalı açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkıma neden olmuş, Türkiye’de Milli Yas ilan edilmişti. Televizyonlar deprem özel yayınlarına geçerken Survivor gibi yarışmalar da dahil en çok izlenen diziler de yayınlarına ara vermişti.

Survivor 2023 yarışmacılarının bu süreçte deprem hakkında bilgilerinin olup olmadığı en çok merak edilen konulardan biriydi. Depremin olduğu gün, konseyi toplayan Acun Ilıcalı yarışmacılara depremi açıkladığını duyurmuş, o anlar ekranlara gelmişti.

SURVİVOR DEPREM AÇIKLAMASI ENDİŞELENDİRDİ!

Yıkıcı depremlerin ardından Acun Ilıcalı, konseyde yarışmacılara acı haberi verdi. Depremler sonrası yarışmacıların aileleriyle iletişime geçtiklerini söyleyen Ilıcalı, "Ülkemizde büyük bir deprem oldu. Çok büyük bir deprem. Merkezi Kahramanmaraş olan bir deprem ama 10 ilimiz etkilendi. Ailenizle konuştuk. Yakın akrabalarınızdan can kaybı yok. Ancak ülke olarak çok kötü durumdayız. İletişimsel bir sıkıntı yok isteyen istediği akrabasını arayabilecek." açıklamasında bulundu.

2023 SURVIVOR DEVAM EDECEK Mİ?

Deprem sebebiyle çok üzgün olduğunu ve yardıma gideceklerini vurgulayan Acun Ilıcalı şunları söylemişti:

"Çekimlere ara veriyoruz. Sizleri evlere alacağız. Bizler de deprem bölgesine yardım edeceğiz. Fazla da konuşmak istemiyorum. Arkadaşlarım size gerekli bilgileri verecek."

BUGÜN SURVİVOR VAR MI?

TV8’in yayın akışında bakıldığında 22 Şubat 2023 Çarşamba günü Survivor’ın yeni bölümü akışta yer alıyor.

TV8 YAYIN AKIŞI

07:15 8’de Sağlık

08:30 Doğduğun Ev Kaderindir

10:30 Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa

12:00 Kırmızı Oda

20:00 Survivor 2023

23:00 Şampiyonlar Ligi RB Leipzig-Manchester City

01:00 Maç

02:30 Dizi