Survivor Ogeday, Nisa ile ilişkisi hakkında itirafta bulundu! "Çok kazık yedim"

Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken ile Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ogeday Girişken katıldığı bir programda Nisa ile yaşadığı ilişki hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Survivor Ogeday, Nisa ile ilişkisi hakkında itirafta bulundu! "Çok kazık yedim"

Geçtiğimiz haftalarda final yapan Survivor All Star 2022'nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu. Yarışmacı kimliğinin yanı sıra özel hayatıyla da gündem olan Bölükbaşı, Survivor'da yeni ve eski sevgilisiyle birlikte mücadele vermişti. 2017 yılının şampiyonu olan Ogeday Girişken ile yarışmadan önce aşkları başlayan Bölükbaşı, yarışma içinde ilişkilerini ne kadar gizlemeye çalışsalarda başarılı olamamışlardı.

YouTube'ta bir programa konuk olan Ogeday Girişken, Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı ilişki hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Survivor Ogeday, Nisa ile ilişkisi hakkında itirafta bulundu! "Çok kazık yedim" - Resim : 1"Keşke böyle bir işe girişmeseydik"

Survivor Ogeday, sevgilisi Nisa ile yaşadığı ilişkiyle ilgili şu itiraflarda bulundu: "Kimileri 'İlişkine sahip çıkmadın' ve 'Kendini çok göstermedin' diyor. Yarışma öncesi böyle bir şeye girişmeseydik daha doğru olurdu. O da bunu söylüyor ama duygusal olarak kendimize belli bir noktada hâkim olamadık" dedi.

"Zamanında çok kazık yedim"

İkinci kez yaşadığı Survivor deneyimi hakkında konuşan Girişken, "Adada beni en çok açlık ve özlem zorladı. Bunlar çok zordu. Bir fiziksel, bir de duygusal düşüşler yaşıyoruz" dedi. "Zamanında çok kazık yedim, üzüldüm. Ama olabildiğince şans vermek, kestirip atmamaktan yanayım" sözleriyle itiraflarda bulundu.