Survivor'un ünlü ismi Hakan Hatipoğlu sevenlerini korkutmuştu! Eşi Gizem'den yeni açıklama

Survivor All Star’a geçtiğimiz ay veda eden Hakan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından sevenlerini endişelendiren bir açıklama yapmıştı. Ameliyat olacağını takipçileriyle paylaşan Hatipoğlu, operasyondan çıktı. Eşi Gizem Hatiopoğlu, eşinin sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Survivor'un ünlü ismi Hakan Hatipoğlu sevenlerini korkutmuştu! Eşi Gizem'den yeni açıklama

Oyuncu ve sunucu Hakan Hatioğlu, geçtiğimiz ay Survivor All Star 2024'e veda etmişti.  Survivor'a veda ettikten sonra yurda dönen Hakan Hatipoğlu'nu havaalanında eşi Gizem Hatipoğlu ve kızı Lila karşılamıştı. Kızına sarılan Hatipoğlu, gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Survivor'un ünlü ismi Hakan Hatipoğlu sevenlerini korkutmuştu! Eşi Gizem'den yeni açıklama - Resim : 1

"KÜÇÜK BİR OPERASYON"

Geçtiğimiz günlerde omzunda bir sıkıntı olduğunu belirten Hakan Hatipoğlu, "İnşallah ufak bir operasyon ile sorunu gidereceğiz. Salı günü ameliyat olacağım. Küçük bir operasyon. Sonrasında biraz dinleneceğim. Yaz yaklaşıyor, her şey yolunda" açıklamasında bulunmuştu.

Survivor'un ünlü ismi Hakan Hatipoğlu sevenlerini korkutmuştu! Eşi Gizem'den yeni açıklama - Resim : 2

"ŞİFAYI ANCAK SEN VERİRSİN ALLAH'IM"

Hatipoğlu, sosyal medya hesabından ise "Şifayı ver, şifayı ancak sen verirsin Allah'ım. Ameliyat sonrası inşallah beraberiz. Birkaç gün bana müsaade!" paylaşımı yapmıştı.

EŞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Hatipoğlu'nun sağlık durumu hakkında eşi Gizem Hatipoğlu açıklama yaptı. Survivor'dan dönen eşinin sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.

"HAKAN'IN AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ"

Gizem Hatipoğlu, paylaşımda: "Hakan'ın ameliyatı başarılı geçti çok şükür. Merak edenlere buradan duyurmuş olayım. Arayan, soran, yazan herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Survivor'un ünlü ismi Hakan Hatipoğlu sevenlerini korkutmuştu! Eşi Gizem'den yeni açıklama - Resim : 3