Suyun içinde kafa kafaya dururken bir anda dönmeye başladılar. Saniyeler içinde saç örgüsü gibi birbirlerine dolandılar. Tek bir amaçları var

Suyun içinde kafalarından birbirlerine takılan yılanları gören biri, hemen onları kayda almaya başladı. Vücutlarını da saniyeler içinde saç örgüsü gibi birbirine dolayan yılanların tek bir amaçları vardı.

Su kenarından geçerken suyun içindeki tuhaf hareketliliği gören kişi, cep telefonunu çıkarıp kayda almaya başladı. Suyun içinde kafalarından birbirlerine takılan yılanları gördü. Yılanlarda daha sonra saniyeler içinde saç örgüsü gibi birbirine dolandı. Bu ilginç ve aynı zamanda hayranlık uyandıran estetik hareketi neden yaptığını bilmeyenler, merak etti. İşte o neden...

PARTNER ARAYIŞI

Canlılar, doğal yaşam alanlarında insanların karşısına çok tuhaf hallerde çıkabiliyor. Kış uykusundan uyanan canlılar, öncelikle besin kaynağı bulduktan sonra havaların ısınmasıyla birlikte kendilerine soyunu devam ettirmesine yardımcı olacak bir partner arayışına giriyor. 

KAMERALARA YAKALANIYORLAR

Havaların ısınmasıyla birlikte popülasyonları artan yılanlar da hem Türkiye'de hem de dünyanın pek çok ülkesinde partnerleriyle çiftleşme dansı yaparken cep telefonu kameralarına yakalanıyor.