Tahliye edilen Engin Polat cezaevinden çıktı

Kara para akladıkları iddiasıyla 40'ar yıla kadar hapisleri istenen Engin-Dilan Polat çifti dahil 28 sanığın yargılandığı davada ara karar açıklandı. Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi Polat çifti davasında tutuklu sanıkların tahliyesine karar vermişti. Engin Polat an itibariyle cezaevinden çıktı

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, 4'ü tutuklu 28 sanık hakkında açılan davanın duruşmasında cumhuriyet savcısı dün mütalaasını açıklamıştı. Cumhuriyet savcısı, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Küşat Polat ve Ahmet Gün'ün lehine, tahliye gerektirecek ölçüde henüz bir değişikliğin bulunmaması, tutuklu sanıkların kaçma şüphesi bulunması hususları göz önüne alınarak sanıkların tutukluluklarının devamına karar verilmesini talep etti.

Tahliye edilen Engin Polat cezaevinden çıktı - Resim : 1

TAHLİYE EDİLDİLER

Davanın bugün görülen 3'üncü duruşmasında mahkeme ara kararını açıkladı.  Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi Polat çifti davasında tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi. Mahkeme Engin Polat, babası Sezgin Polat ve kardeşi Kürşat Polat ile muhasebecileri Ahmet Gün'ün tahliyesini hükmetti. 

Tahliye edilen Engin Polat cezaevinden çıktı - Resim : 2

ENGİN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKTI

Kara para akladıkları iddiasıyla 40'ar yıla kadar hapisleri istenen Engin-Dilan Polat çifti dahil 28 sanığın yargılandığı davada ara karar açıklandı. Engin Polat ve 3 sanık tahliye edilmişi. Engin Polat an itibariyle cezaevinden çıktı. Yanında eşi Dilan Polat olan engin Polat ilk açıklamasında, "Ailemizle kavuştuk. Daha fazla bir şey söylemek doğru olmaz" dedi. 

Tahliye edilen Engin Polat cezaevinden çıktı - Resim : 3