Takip: İstanbul filmi ekranlarda! Takip: İstanbul konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen'in olduğu "Takip:İstanbul" filmi ekranlarda olacak!

Takip: İstanbul filmi ekranlarda! Takip: İstanbul konusu nedir, oyuncuları kimler?

Orijinal adı : Taken 2

Yönetmen : Olivier Megaton

Türü : Aksiyon

Oyuncular : Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen

Konu : İlk filmde Bryan Mills'ın kızını kaçıran ve yine Mills tarafından öldürülen çetenin baş elemanının babası, bu sefer intikam için emekli CIA ajanının İstanbul'da tatil yapan karısını kaçırır. Kızının peşinde olduklarını anlayan Bryan Mills, bu sefer kızının yardımıyla ailesine zarar vermek isteyenleri birer birer avlama yoluna gider.

TAKİP: İSTANBUL FİLMİ KONUSU

Bir önceki filmde Liam Neeson'un canlandırdığı emekli CIA ajanı Bryan Mills, kızını kaçıran ve yine Mills tarafından öldürülen çete elemanı, aynı zamanda Arnavut mafya babasının oğludur. Tropojë'deki cenazesinde, Arnavut mafya babası ve terörist Murad Hoca (Rade Šerbedžija), oğlunun ve arkadaşlarının intikamını almaya yemin eder. Adamlarıyla Paris'e gider. Marko'nun ölüm anında bulunan, ancak hiçbir bilgisi olmayan eski istihbarat ajanı Jean-Claude Pitrel'i sorgulayıp işkence eder.

Daha sonra Pitrel'in dosyaları için yolsuz bir polis yetkilisine rüşvet verir ve oğlu Marko'nun ölümünden Pitrel'in eski dostu Bryan Mills'in sorumlu olduğunu ve İstanbul'da tatil yaptığını ortaya çıkarır. Bu arada Bryan Mills, İstanbul'da zengin bir Arap şeyhinin üç günlük güvenlik işini yeni bitirmiştir ve eski karısı Lenore ve kızı Kim, onu İstanbul'a sürpriz ziyarete geldiğinde çok şaşırmıştır. Mills'in İstanbul'da olduğunu öğrenen mafya babası Murad Hoca adamlarıyla peşine düşer. Karısı kaçırılan Mills, kızının yardımıyla işin içinden çıkmaya çalışır.

TAKİP: İSTANBUL FİLMİ KONUSU NEREDE ÇEKİLDİ?

Başrollerinde İrlanda’lı aktör Liam Neeson’un yer aldığı Takip: İstanbul filminin büyük bir kısmı İstanbul'da çekilmiştir. Filmde bazı önemli sahneler Balat, Kadıköy ve Haydarpaşa'da çekilmiştir.

TAKİP: İSTANBUL FİLMİ OYUNCULARI

Liam Neeson - Bryan Mills

Maggie Grace - Kim Mills

Famke Janssen - Lenore "Lennie" Mills-St. John

Rade Šerbedžija - Murad Hoca

Leland Orser - Sam Gilroy

Jon Gries - Mark Casey

B. Sweeney - Bernie Harris

Luke Grimes - Jamie Conrad