Taksici bir anda hayatının şokunu yaşadı! Müşterisi dayak yemesin diye uğraşırken olanlar oldu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde taksiyle yolculuk yapan bir kişinin önü, husumetlileri tarafından kesildi. Taksi şoförünün araçtan inmesiyle ne yapacağını bilemeyen yolcu, taksiyi kaçırdı. . Yolcuyu indiremeyen 4 kişi taksiye zarar verdi. Yolcu, taksiyi çalışır durumda alıp uzaklaştı ve en yakın polis merkezine giderek aracı teslim etti. Taksi şoförü ise aracını polis merkezinden geri aldı.

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı 100. Yıl Bulvarı üzerinde meydana geldi. Duraktan müşteri alan Erman isimli taksi şoförünün önü, plakası öğrenilemeyen beyaz renkli bir minibüs tarafından kesildi. Minibüsteki 4 kişi, taksideki yolcuyu indirmeye çalıştı. Olayın ardından taksiden inen şoför, müşterisini indirmek isteyen kişilere müdahale etmek istedi.

TAKSİYE VURMAYA BAŞLADILAR
Taksideki ismi öğrenilemeyen yolcuyu indiremeyen 4 kişi, bu kez taksiye vurmaya başladı. Taksi şoförü aracına zarar veren ve yolcusunu indirmeye çalışan kişilere engel olmaya çalışırken, taksinin hareket ettiğini gördü.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI
Takside bulunan yolcu, çalışır durumdaki taksinin şoför koltuğuna geçerek olay yerinden uzaklaştı. Taksi sürücüsü ise taksisinin arkasından koştu. O anlar vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

ARALARINDA HUSUMET VAR
4 kişi ile taksideki yolcu arasında husumet olduğu öğrenildi. Diğer yandan taksiyi kaçıran yolcunun en yakın polis merkezine giderek taksiyi teslim ettiği, taksi şoförünün ise taksisini polis merkezinden teslim aldığı öğrenildi.