Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tamer Karadağlı, şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor.
Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tamer Karadağlı, bu kez kızı Zeyno ile gündeme geldi.
Tamer Karadağlı ile oyuncu Arzu Balkan'ın kızları Zeyno Karadağlı, katıldığı 2. Uluslararası Ankara Piyano Yarışması'nda B Kategorisinde ikinci oldu.
"TEBRİK EDİYORUM CANIM KIZIM"
Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar öğrencisi olan Zeyno Karadağlı'yı babası sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tebrik etti. Kızının fotoğrafını paylaşan Karadağlı, "Tebrik ediyorum canım kızım. Yolun hep açık başarıların her daim senle olsun" ifadelerine yer verdi.