Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu kararı! Sosyal medyadan duyurdu

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemiğin ardından susma kararı aldığını "baba evi olarak gördüğüm partimin tartışmalardan zarar görmemesi için susma kararı aldım" sözleriyle duyurdu.

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu kararı! Sosyal medyadan duyurdu

Bir önceki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında sosyal medya üzerinden yaşanan polemiğin ardından son olarak CHP Sözcüsü Deniz Yücel açıklamada bulunmuş ve Özcan'ın, Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaların, partinin yetkili kurullarında değerlendirileceğini ifade etmişti.

"SUSMA KARARI ALDIM"
Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemik nedeniyle gündemde olan Özcan, susma kararı aldığını duyurdu. Özcan, son olarak konuya ilişkin olarak, "Dünkü tweetlerimin Türkiye’deki ekonomik sorunları gölgelemek ve gündem değiştirmek için birileri tarafından kasıtlı olarak kullanıldığını gördüm. Değer verdiğim bazı büyüklerimin önerileri doğrultusunda, baba evi olarak gördüğüm partimin tartışmalardan zarar görmemesi için susma kararı aldım" dedi.