Tatil yapan yetişkin film yıldızına otel odasında baskın! Polisler, videolarını izlemiş

Ürdün'de tatil yapan yetişkin film yıldızı Alexas Morgan, videolarını izleyen polislerin otel odasına baskın düzenleyerek kendisini tutukladığını iddia etti. Ayrıca polislerin zorla videolarını açtırdığını öne sürdü.

Tatil yapan yetişkin film yıldızına otel odasında baskın! Polisler, videolarını izlemiş

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan ve OnlyFans içerikleri ürettiği bilinen Alexas Morgan, ağustos ayı ortasında tatil yapmak için Ürdün'e gitti. 

Burada tatiline devam eden Morgan'ın iddiaya göre başına ilginç bir olay geldi. Sosyal medya üzerinden ürettiği cinsel içerikli videoları izleyen Ürdün polisinin, genç kadının kaldığı otel odasına baskın yaptığı öne sürüldü. 

ZORLA VİDEOLARINI AÇTIRDILAR

Yine Morgan tarafından ortaya atılan iddiaya göre polis ekipleri, zorla Morgan'ın OnlyFans hesabını açarak saatlerce bu videoları izledi. 

Tatil yapan yetişkin film yıldızına otel odasında baskın! Polisler, videolarını izlemiş - Resim : 1

ÜLKESİNE GERİ DÖNDÜ 

Morgan Ürdün'de bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest kaldığını ileri sürdü. Genç kadın geçtiğimiz günlerde ülkesi ABD'ye dönerek Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. 

RUM VADİSİNDE SOYUNMUŞ

Ürdün polisinden de konuya ilişkin bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Alexas Morgan'ın yasakları çiğneyerek Ürdün Rum Vadisi'nde cinsel içerikli film çektiği ve bunun sonucunda gözaltına alındığı bildirildi. 

Tatil yapan yetişkin film yıldızına otel odasında baskın! Polisler, videolarını izlemiş - Resim : 2