Tekirdağ'da yangın: Deri fabrikası alev aldı, müdahale ediliyor!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki deri fabrikasının depo bölümünde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bulunan deri fabrikasının deposunda başlayan yangın kısa sürede tesisi sardı. 

ALEVLER BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Yangın, fabrikanın içindeki yanıcı malzemeler nedeniyle hızla yayıldı. Yangının kontrol altına alınabilmesi için çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler, itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarına rağmen büyümeye devam ediyor.

Olay yerinde sağlık ekipleri muhtemel yaralanmalara karşı hazır bekliyor. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ancak alevlerin daha fazla yayılmaması için yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Tekirdağ'da yangın: Deri fabrikası alev aldı, müdahale ediliyor! - Resim : 1

Yangına, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlı yaklaşık 20 itfaiye aracı ve 2 AFAD ekibi müdahale ediyor.

Fabrikanın içerisinde alevler devam ederken bölgeden yoğun siyah duman öbeği etrafa yayılıyor.

YARALILAR VAR!

Yangında dumandan etkilenen 2 işçi ile yüksekten düşen hafif yaralı itfaiye eri ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de bölgeye gelerek çalışmaları takip etti.

Tekirdağ'da yangın: Deri fabrikası alev aldı, müdahale ediliyor! - Resim : 2Yangını söndürmek üzere bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 

Tekirdağ'da yangın: Deri fabrikası alev aldı, müdahale ediliyor! - Resim : 3