TEKNOFEST heyecanı Adana'da! Selçuk Bayraktar tv100'e açıklamalarda bulundu

Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), üçüncü gününde çok sayıda etkinlikle devam ederken Selçuk Bayraktar tv100'ün sorularını yanıtladı ve Milli Teknoloji hamlelerinin önemini vurguladı.

TEKNOFEST İlk kez Adana'da büyük bir yoğunlukla başladı.  Selçuk Bayraktar, Milli Teknoloji hamlelerinin önemi ve Adana'da gerçekleşen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali hakkında tv100'e özel açıklamalarda bulundu. 

Bayraktar, "TEKNOFEST, muhteşem bir coşku ile başladı, artarak da devam ediyor. Ben tüm milletimizi TEKNOFEST Adana'ya, Şakir Paşa Havalimanı'na davet ediyorum. Özellikle hafta içi, yarın son gün. Sabahın erken saatlerini tavsiye ediyorum." dedi.

"SAVUNMA SANAYİNDE MİLLİLEŞME ÇOK KRİTİK"

Milli Teknoloji hamlelerinin önemi ile ilgili olarak, "Ulusların egemenliği ve bağımsızlığı için, böylesine küresel tehditlerin olduğu bir dünyada, savunma sanayinde ki millileşme çok kritik. Festival tümüyle bu misyonda düzenleniyor. İlk yılından itibaren büyük bir rağbet görüyor. Milli Teknoloji hamlesinin dip dalgası arta arta devam edecek." ifadelerini kullandı.