TFF duyurdu! Yıldız futbolcu A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Millî Takımımızın aday kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy’un sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığını, Mustafa Hekimoğlu’nun da Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna geçiş yaptığını açıkladı.

TFF duyurdu! Yıldız futbolcu A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki mücadelesine 6 Eylül'de deplasmandaki Galler, 9 Eylül’de ise İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Bu maçların hazırlıklarını sürdüren A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi.

TFF’den yapılan açıklamaya göre Semih Kılıçsoy sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılırken Mustafa Hekimoğlu da Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna geçiş yaptı.

TFF duyurdu! Yıldız futbolcu A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı - Resim : 1
Semih Kılıçsoy

 

TFF’nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Sol kasığındaki zorlanma şikayetiyle A Millî Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy'un bir süredir devam eden tedavisi kapsamında yapılan muayene ve tetkikleri tamamlandı. Semih'in sakatlığının A Millî Takımımızın Galler ve İzlanda maçları süresince tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildiğinden, oyuncumuzun aday kadrodan çıkarılarak tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu.

Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu da UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna geçiş yaptı.”

TFF duyurdu! Yıldız futbolcu A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı - Resim : 2
Mustafa Hekimoğlu