TFF kapıyı açtı! Serdal Adalı resmen duyurdu! Beşiktaş’tan Galatasaray ve Fenerbahçe derbileri için olay istek!

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynayacakları derbi müsabakalarında Sloven hakem Slavko Vincic’in görev yapmasını istediklerini dile getirdi. Adalı, “Galatasaray ile hem de Fenerbahçe ile oynayacağımız maçlarda aynı hakemi istiyoruz. Federasyon şimdiden gerekli girişimlerini yapsın. Madem böyle bir yol açıldı. Biz de aynı hakemi, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacağımız maçlarda görmek istiyoruz. Yalnız güzel bir kapı açılmadığını söyleyeyim” dedi.

TFF kapıyı açtı! Serdal Adalı resmen duyurdu! Beşiktaş’tan Galatasaray ve Fenerbahçe derbileri için olay istek!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 25.haftasında deplasmanda konuk olduğu Eyüpspor’u Rafa Silva, Milot Rashica ve Semih Kılıçsoy’un attığı gollerle 3-1 yendi. Maçın ardından Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı açıklamalarda bulundu.

“GALİP GELMEK ÇOK GÜZEL. İYİYE GİDİYORUZ”

Adalı, iyi oyunla güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek  "Galip gelmek çok güzel. İyiye gidiyoruz. Daha da iyi olacağız. Teknik direktörümüzü ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu soğukta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

“VINCIC’İ FENERBAHÇE VE GALATASARAY MAÇLARINDA İSTİYORUZ”

Serdal Adalı, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynayacakları derbi karşılaşmalarında Slavko Vincic'in düdük çalmasını istedi.

Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Sloven hakem Slavko Vincic'in yönetecek olmasıyla ilgili tartışmalara değinen Serdal Adalı, şunları kaydetti:

"Federasyon başkanımız bir açıklama yapmış, tam olarak inceleme vaktim olmadı. Hakem konusunda bugüne kadar çok canımız yanmasına rağmen Türk hakemlerine güvendiğimizi belirttik. Bu son kararla Galatasaray-Fenerbahçe maçına yabancı hakem atanmasıyla alakalı olarak biz de hem Galatasaray ile hem de Fenerbahçe ile oynayacağımız maçlarda aynı hakemi istiyoruz. Federasyon şimdiden gerekli girişimlerini yapsın. Madem böyle bir yol açıldı. Biz de aynı hakemi, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacağımız maçlarda görmek istiyoruz. Yalnız güzel bir kapı açılmadığını söyleyeyim."

TFF kapıyı açtı! Serdal Adalı resmen duyurdu! Beşiktaş’tan Galatasaray ve Fenerbahçe derbileri için olay istek! - Resim : 1

“ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İSTEDİĞİMİZ, ARZU ETTİĞİMİZ BEŞİKTAŞ'I SEYREDECEĞİZ”

Yaz transfer dönemi için çalışmalara başladıklarının altını çizen Serdal Adalı, "Takım şu an iyi gidiyor. Gerekli takviyeler yapılacak. Belli bir planımız, programımız var. Buna göre hareket edeceğiz. Camiamız bunu böyle bilsin. Hiç aceleye getirmiyoruz. Takım da yavaş yavaş düzeliyor. Daha da iyiye gidecek. İnşallah önümüzdeki sezon istediğimiz, arzu ettiğimiz Beşiktaş'ı seyredeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

“ARROYO VE RİCARDO’YU ÇOK İNANARAK TRANSFER ETTİK”

Yeni transferler Keny Arroyo ile Elan Ricardo için zamana ihtiyaçları olduğunu anlatan Adalı, "Yeni transferlerimiz Arroyo ve Ricardo geldikleri ülkelerdeki havanın tam zıttı ile karşılaştılar. Şanslarına geldikleri günden beri kar yağıyor. Kolay değil. Yavaş yavaş alışacaklar. İkisini de çok inanarak transfer ettik. Tabii 18-20 yaşında genç futbolcular. Zaman gerekiyor. Taraftarlarımız da sabır gösterecek. İkisini de daha fazla sahada görmeye başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Türk futbolunun en büyük kulübü olduğunu vurgulayan Adalı, hiçbir kulübün hakkının yenmesini de istemediğini sözlerine ekledi.