The Economist'ten Biden'a göndermeli kapak! "Yolu bu değil" açıklaması ile paylaştılar!

ABD'de başkanlık seçimlerine kısa bir süre kalırken Başkan Joe Biden'ın yarıştan çekileceğine dair tartışmalar devam ediyor. Joe Biden, adaylıktan çekilmesi çağrılarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak "Hiçbir yere gitmiyorum" dedi. The Economist ise ‘hasta yürüteçli' kapak ile yaşlılık göndermesinde bulundu.

The Economist'ten Biden'a göndermeli kapak! "Yolu bu değil" açıklaması ile paylaştılar!

Başkan Joe Biden ile Donald Trump arasında yapılan canlı yayın sonrası Biden'ın yaşadığı hezimet ve yaşlılığı tartışmalara neden oldu.

 

THE ECONOMIST'TEN HASTA YÜRÜTEÇLİ KAPAK

New York Times gazetesi başta olmak üzere ABD basını Biden'a başkanlık yarışından çekilmesi için çağrıda bulunurken, İngiliz basını da Biden'ı hedef aldı. 

The Economist hasta yürüteçli kapağı ile Biden'ın yaşlılığına dikkat çekerken "Şaşkın ve yaşlı bir adama uluslararası krizler bırakılmalı mı?" sorunu okuyucularına yöneltti.

The Economist'in kapağını "Bir ülkeyi yönetmenin yolu bu değil" başlığı ile yayımladı.

The Economist'ten Biden'a göndermeli kapak! "Yolu bu değil" açıklaması ile paylaştılar! - Resim : 2

"ŞAŞKIN VE YAŞLI"

Eski Başkan ve Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump ile katıldığı canlı yayınına dikkat çeken The Economist, Biden'ı "Şaşkın ve yaşlı" olarak nitelendirerek "Başkanlık tartışması Joe Biden için berbattı ama örtbas edilmesi daha da kötüydü. Şaşkın ve yaşlı bir adamın kelimeleri ve gerçekleri hatırlamakta zorlanmasını izlemek ızdırap vericiydi. Zayıf bir rakibe karşı bir argüman geliştirememesi moral bozucuydu. Ancak kampanyasının on milyonlarca Amerikalının kendi gözleriyle gördüklerini inkar etme operasyonu her ikisinden de daha zehirli, çünkü sahtekarlığı aşağılamaya neden oluyor." sözlerine yer verdi.