Topraktaki deliğin içinden çıkıp önce etrafa baktı. Bir sonraki hareketini hiç kimse tahmin edemedi. Saniyeler içinde yaptı ve gözden kayboldu

Topraktaki yuva deliğinden başını çıkaran hayvan, etrafında onu izleyen 2 çift gözü görünce hayrete düştü. Temkinli davranmayı ihmal etmeyen hayvan önce etrafı inceledi, hedefini gözüne kestirmişti bile. Bir sonraki hareketini hiç kimse tahmin edemedi. Saniyeler içinde yaptı ve gözden kayboldu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenleri hem hayrete düşürdü hem de güldürdü. Doğa gezileri sırasında başına geleceklerden habersiz olan aile, deneyimlerini kayıt altına alıyordu. Boş arazinin ortasında gördükleri delik dikkatlerini çekince oraya yaklaşıp beklemeye başladılar. İçerisinden bir canlının çıkmasını beklediler.

SANİYELER İÇİNDE GÖZDEN KAYBOLDU

Aile bir süre bekledikten sonra bekledikleri gerçek oldu ve deliğin içerisinden bir kunduz çıktı. Etrafındaki insanları görünce ne yapacağını şaşıran kunduz, önce temkinli davrandı ve etrafını inceledi. Hedefini gözüne kestirmişti bile. Bir sonraki hareketini hiç kimse tahmin edemedi. Kimse ne yaptığını anlamadan birkaç metre ötedeki yiyecek paketine doğru koştu, onu kaptığı gibi de yuvasına geri koştu. Yiyecek paketini kunduza kaptıran aile onun peşinden koşsa da yetişmek imkansızdı. Saniyeler içinde yaptı ve gözden kayboldu.