Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde sahne alacak! Rakip Slovak ekibi Ruzomberok

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili takım, bu maç için yarın Slovakya’ya gidecek.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde sahne alacak! Rakip Slovak ekibi Ruzomberok

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Trabzonspor, 2. eleme turu ilk maçına 25 Temmuz Perşembe günü çıkacak. Bordo-mavili takım 25 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile karşılaşacak. Trabzonspor'un maç programı açıklandı.

TRABZONSPOR YARIN SLOVAKYA YOLCUSU

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Trabzonsor kafilesi yarın 10.30'da Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Trabzon'dan Poprad'a gidecek. Bordo-mavililer, TSİ 19.00 müsabakanın oynanacağı MFK Futbol Stadyumu'nda ilk 15 dakikası basına açık antrenman gerçekleştirecek. Antrenman öncesi teknik direktör Abdullah Avcı ve bir oyuncu TSİ 18.30 stadyumda basın toplantısı düzenleyecek.

Ev sahibi takım Ruzomberok ise yarın TSİ 18.00 MFK Futbol Stadyumu'nda ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık antrenman gerçekleştirecektir. Antrenman sonrası Ruzomberok Teknik Direktörü Ondrej Smetana ve bir futbolcu basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.