Trabzonspor’dan Fenerbahçe’nin yıldızına olay transfer teklifi! “Bize gel, istediğin rakamın altına imza at”

Trendyol Süper Lig’de bu sezon istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusuna transfer teklifi yaptı. Futbolcuya "Bize gel, istediğin rakamın altına imza at” denildi.

Trabzonspor’dan Fenerbahçe’nin yıldızına olay transfer teklifi! “Bize gel, istediğin rakamın altına imza at”

Süper Lig’de bu sezon istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş’in oturması sonrası yükselişe geçti. Ligde Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte yenilgisi olmayan tek takım olan Trabzonspor, transferde de atağa kalktı.

Trabzonspor’dan Fenerbahçe’nin yıldızına olay transfer teklifi! “Bize gel, istediğin rakamın altına imza at” - Resim : 1

TRABZONSPOR'DAN İRFAN CAN KAHVECİ'YE TRANSFER TEKLİFİ

Takvim’in haberine göre Trabzonspor, Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen İrfan Can Kahveci için harekete geçti. Yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda futbolcuya açık çek önerdi. Bordo- mavili yönetim yıldız futbolcuya, "Bize gel, istediğin rakamın altına imza at” teklifinde bulundu.

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN PERFORMANSI

Fenerbahçe’de bu sezon Jose Mourinho tarafından ilk 11’de şans verilmeyen İrfan Can Kahveci, bu sezon 12 maçta 448 dakika süre alırken 1 gol attı, 1 asist yaptı.