Trafikte tartışma yaşadığı iki kişiye saldırmıştı! Sosyal medya fenomeni yaşanan olayın detaylarını anlattı

İstanbul Pendik’te trafikte seyir halindeyken tartışma yaşadığı iki kişiye tekme ve yumruklarla saldıran sosyal medya fenomeni Alişen Olucak, yaşanan olayı anlattı. Olucak, “Arabadan aşağı iner inmez bu arkadaşların ikisi bana saldırdı. Direk iner inmez saldırılar hatta bir tanesi bıçak çekti. İki arkadaşa da gerekeni yaptım. Tamamen nefsi müdafaa olarak düşünüyorum. Kendimi korumak zorundaydım orada. Bir fenomen olarak herkesten özür diliyorum” dedi.

Trafikte tartışma yaşadığı iki kişiye saldırmıştı! Sosyal medya fenomeni yaşanan olayın detaylarını anlattı

Babasıyla çektiği videolar ile tanınan sosyal medya fenomeni Alişen Olucak, İstanbul’da Pendik’te trafikte seyir halindeyken iddiaya göre kendisine laf atan 2 kişiyle yaşadığı tartışma sonrası şahıslara tekme ve yumruklarla saldırmıştı.

Çok konuşulan olayın ardından Alişen Olucak, yaşananları anlattı. “Pendik çarşıda herkeste biliyordur zaten sürekli trafik oluyor” diyerek sözlerine başlayan Olucak şu ifadeleri kullandı:
“Çarşının içindeki kafelerin arasındaki yerde biz de arabamızla seyir halindeydik. Yani müzik dinliyordum tabii ki de saat gece değil akşam değil öğlen vaktinde müzik dinleyerek arabamla ilerliyordum. Hafifte bir trafik vardı iki tane arkadaş cama doğru yaklaştılar böyle tıkladılar. Buyurun, dedim, kendisi bana atarlı bir şekilde 'Kardeşim o müziği kapat ben yanımdaki arkadaşımı duyamıyorum' dedi. Böyle iş koyar gibi biraz atarlandı ben de dedim ki kendisine 'Bana düzgün bir şekilde hitap edersen kapatırım zaten. Niye atarlanarak, iş koyarak söylüyorsun bunu."

“KONUŞMALAR BAYA YÜKSELDİ, O YÜKSELİNCE ARABADAN AŞAĞI İNDİM”

Ben böyle üslubum düzgün bir şekilde konuşunca herhalde daha da cesaretlenip kendisi iyice atarlanmaya başladı. Böyle laflar sokmalar konuşmalar baya yükseldi. O yükselince ben de yediremedim kendimi arabadan aşağı indim.

“BİRİ BIÇAK ÇEKTİ, İKİ ARKADAŞA GEREKENİ YAPTIM”

Arabadan aşağı iner inmez bu arkadaşların ikisi bana saldırdı. Direk iner inmez saldırılar hatta bir tanesi bıçak çekti, bana ben de mahallede büyüdüm, yetiştim, hepimiz aynıyız. Sonuçta iki arkadaşa da gerekeni yaptım. Yani ben yapmam gerekeni yaptım tamamen nefsi müdafaa olarak düşünüyorum. Kendimi korumak zorundaydım orada. Tabii ki böyle bir şeyle gündeme gelmek istemezdim ya da insanların önüne bir şekilde çıkmak istemezdim bir fenomen olarak herkesten özür diliyorum.”