Yaz transfer dönenimi hareketli geçiren takımlardan olan Fenerbahçe, kış transfer dönemini de hareketli geçirerek kadrosuna 4 takviye yaptı.
Sarı-lacivertli takım PSG’den Milan Skriniar’ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katarken Kızılyıldız takımından Ognjen Mimovic ile 4.5 yıllık, Aston Villa’dan transfer ettiği Diego Carlos ile 3.5 yıllık, Anderson Talisca ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe’den gelenler kadar gidenler de oldu. Bu kapsamda Emir Ortakaya, Samet Akaydin, Lincoln Henrique (kiralık) ve Bartuğ Elmaz (kiralık) takımdan ayrıldı.
FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK 5.FUTBOLCU MAXIMIN
Fenerbahçe’den ayrılacak 5.futbolcu belli oldu. Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Al- Ahli takımından kiralık olarak transfer edilen Allan Saint-Maximin, İtalyan ekibi Napoli’ye transfer olacak.
Sarı-lacivertli kulüp ve Al- Ahli, Maximin’in sözleşme feshi için anlaşmaya vardı. Napoli Kulübü de Maximin ve Suudi ekibiyle anlaştı. Bu transferin detayları tv100’de Ersin Düzen ile Saha Dışı programında ele alındı.
FENERBAHÇE TOPLAMDA 6 MİLYON EURO KAZANACAK
Gazeteci İbrahim Seten, “Fenerbahçe ikinci devre için vereceği 4 milyon eurodan kurtardı. Fenerbahçe üzerine 2 milyon euro kazandı” dedi.
Transfermarkt’a göre piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki Maximin, bu sezon Fenerbahçe formasıyla bu sezon oynadığı 24 maçta 3 gol atarken 4 asist yaptı.