Transferin gözdesi oldu! Göztepe’nin yıldızına Fransa ve Almanya’dan talipler çıktı!

Trendyol Süper Lig ekibi Göztepe’nin orta saha oyuncusu Antonny Dennis, Avrupa takımlarının radarına girdi. Dennis için Fransa'nın Toulouse ve Nice takımlarının yanı sıra Almanya'dan Freiburg ve Stuttgart takımının devre arasında Göztepe’nin kapısını çalabileceği kaydedildi.

Transferin gözdesi oldu! Göztepe’nin yıldızına Fransa ve Almanya’dan talipler çıktı!

Süper Lig’de 8 hafta sonunda 12 puan toplayan Göztepe, oynadığı futbolla taraftarlarını mutlu ediyor. 19 Ekim Cumartesi günü Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Göztepe’de bu maç öncesi transfer gelişmesi yaşandı.

ANTONNY DENNIS'E TALİP ÇIKTI

Göztepe'nin orta saha oyuncusu Antonny Dennis, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. U19 takımına transfer edilen, geçen sezon devre arasında ise Teknik Direktör Stanimir Stoilov tarafından A takıma dahil edilen 20 yaşındaki Nijeryalı çok kısa sürede kendini gösterdi. Önce 1'inci Lig'de 15 maça çıkıp 2 gol atan Dennis, Göztepe'nin Süper Lig'e yükselmesinde pay sahibi oldu.

Transferin gözdesi oldu! Göztepe’nin yıldızına Fransa ve Almanya’dan talipler çıktı! - Resim : 1
Antonny Dennis

 

FRANSA VE ALMANYA’DAN TAKIMLAR KAPIYI ÇALACAK

Süper Lig'de de Göztepe'nin oynadığı 7 maçın tamamında forma giyen genç futbolcu için Fransa'nın Toulouse ve Nice takımlarının yanı sıra Almanya'dan Freiburg ve Stuttgart'ın devreye girdiği bildirildi. Kulüplerin ara transfer döneminde Dennis için Göztepe ile resmi temaslara başlayacağı ifade edildi.