Trump'a suikast düzenleyen saldırganın üzerindeki tişörtün sırrı ortaya çıktı

Eski ABD Başkanı ve Başkan adayı Donald Trump'a suikast düzenleyen 20 yaşındaki suikastçı Thomas Matthew Crooks'in giydiği tişörtteki amblemin sırrı ortaya çıktı.

Trump'a suikast düzenleyen saldırganın üzerindeki tişörtün sırrı ortaya çıktı

20 yaşındaki suikastçı Thomas Matthew Crooks saldırı sırasında üzerinde ‘Demolitia’ yazan bir tişört giyiyordu. Bu tişört ‘Demolition Ranch’ isimli bir silah kulübünün üniforması olarak biliniyor
Trump'a suikast düzenleyen saldırganın üzerindeki tişörtün sırrı ortaya çıktı - Resim : 1
DEMOLITION RANCH NEDIR?
ABD’deki en ateşli silah savunucularının üyesi olduğu Matt Carriker isimli silah savunucusu tarafından kurulan grup Carriker’in sahip olduğu dev bir çiftlikte atış talimleri de yapabiliyor. Grubun logosunu taşıyan aksesuar ve ürünleri de internette ‘ateşli silahlara duyulan ortak tutku ve birliğin ifadesi’ sloganı altında satılıyor. 

Grubun web sitesinde şu ifade yer alıyor: Bu tişört bir giysiden çok daha fazlasıdır; ateşli silahlara ve anayasanın silah sahip olma özgürlüğünü garanti altına alan maddesine duyulan ortak tutkunun ve birliğin ifadesidir. Çarpıcı bir tasarıma sahip olan bu tişört, Matt Carriker tarafından sadık takipçilerini tanımlamak için icat edilen "Demolitia" ruhunu temsil etmektedir.