Trump’tan dikkat çeken paylaşım: Yeni bir gün ve Biden yarıştan çekildiğini unuttu

ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da yapılacak seçimlerden çekilmesinin ardından ABD eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Donald Trump, kurduğu sosyal medya platformu Truth Social'dan "Yeni bir gün ve Joe Biden dün yarışı bıraktığını hatırlamıyor. Kampanya programını talep ediyor" paylaşımını yaptı.

Trump’tan dikkat çeken paylaşım: Yeni bir gün ve Biden yarıştan çekildiğini unuttu

ABD Başkan adayı Donald Trump, yaptığı açıklamada, “Yeni bir gün ve Joe Biden dün yarışı bıraktığını hatırlamıyor. Kampanya programını talep ediyor ve Çin Devlet Başkanı Şi ve Rusya Devlet Başkanı Putin ile 3. Dünya Savaşı'nın olası başlangıcına ilişkin görüşmeler ayarlıyor. Biden 'keskin, kararlı, enerjik, öfkeli ve gitmeye hazır” dedi.
Trump’tan dikkat çeken paylaşım: Yeni bir gün ve Biden yarıştan çekildiğini unuttu - Resim : 1
BIDEN YARIŞTAN ÇEKİLDİ
ABD Başkanı Joe Biden, siyaset sahnesinden pazar günü sosyal medya hesabında yayınladığı bir duyuru ile yalnız başına çekildi. Felaket olarak nitelenen bir tartışma performansı ve bir dizi gaftan sonra Biden, aday olacağı ve kazanacağına yönelik ısrarlı tavrını sürdürüyordu. Ancak daha sonra Covid-19 için karantinada olduğu evinden bir sosyal medya mesajı yayınlayarak çekilme kararını kamuoyu ile paylaştı. Daha önce hiçbir başkan seçime bu kadar yakın bir tarihte adaylıktan çekilmemişti.